Uppe i älskade Hudik!

On July 18, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag och Rolfen delade en jättehärlig biltur upp till Hudik. Mr Freedom gick som en klocka under hans första premiärtur upp hit, härligt! Det enda som var negativt var ju det dåliga vädret… men men… Imorgon blir det sol och blå himmel, eller hur? :-)

Det känns otroligt fint att vara här igen… jag har så många fina minnen härifrån… Jag ser fram emot att ta en promenad imorgon om det inte ösregnar förstås :-) Och är det fint väder så kanske det blir en kopp kaffe inne i stan? Jag har en del platser jag vill besöka igen.. och njuta av minnena… Härligt!

Och inatt ska jag sova i min favvostuga… myyyys på hög nivå!

20110718-232734.jpg

20110718-232814.jpg

 

Härligt träningspass!

On July 18, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Vilken lyx att kunna använda kroppen! Jag tog en uppvärmnings-promenad ner till gymmet idag och lyssnade på musik. Jag kände mig såå himla glad ända in ifrån själen. Och när jag kommer in i gymmet möts jag av en glad Anton som står i receptionen. Det blev ett långt och inspirerande samtal som alltid och jag tappade pulsen totalt. Så det var bara att köra 5 minuter i rodden för att få upp flåset igen :-)

Dagens träning bestod av:

TRX – atomic pushups, bröstrodd
Fria vikter – biceps och triceps och axlar
Magmaskinen
Kondition på cykeln

Jag kände mig mycket starkare idag, framförallt i atomic push upen i TRX:en. I första setet körde jag 10:or och i andra setet körde jag 5 armhävningar, 5 beninskjut (vet inte vad det heter) x 2. Armhävningarna kändes mycket bättre och jag kunde gå djupare än vad jag brukar – riktigt härligt.

Fria vikterna går mycket bättre, framförallt när det gäller rakhållningen i uppskjutningen av tricepsövningarna. Där har jag varit lite “vinglig” de första gångerna, men allt tar sig sa pyromanen :-) Bicepsträningarna och axelträningarna kändes jättebra och när det gäller axlarna kunde jag idag öka 1 kg. LOVELY!

Idag var jag så sugen på att testa 32,5 kg i magmaskinen, vilket jag gjorde. Men sen efter två reps i första setet i Mr Tabata kände jag att det är bättre att ligga kvar på 30 x 2 några gånger till, så jag verkligen får upp styrkan ordentligt. Jag tycker bara det är dumt att lägga mig på tyngre vikter och sen göra momentet felaktigt. Det sliter bara ut kroppen! Däremot vill jag fokusera på att känna stolthet att kunna fixa 30 x 2 istället för 10 x 2. Mitt glas är halvfullt – inte halvtomt! :-)

Något som gick kanon idag var att jag ökade till Level 4 på cykeln och körde 20 minuter. Jag hade kunnat fortsätta ett tag till men var “tvungen” att sluta på grund av tidspress. Härligt!

Nu blir det vila från gymmet i två dagar och då blir det skogspromenader på schemat istället :-)

 

Alexis Jordan – Happiness

On July 18, 2011, in Musik, by Supermadde

Riktigt bra låt! 

 

Underbart att träna!

On July 18, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åhhh vilket toppenpass jag har haft! Jag berättar mer om det ikväll. Nu är det att packa kläder, duscha och prata i telefon som gäller innan avfärd mot Hudiksvall. Det blir jag och Rolfis som åker upp och Mibben kommer efter oss imorgon :-)

På återhörande :-)

 

Måndag och ny vecka!

On July 18, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Om ett tag  blir det gymmet, vilket känns fantastiskt skönt. Jag ska ta en promenad ner dit och lyssna på lite härlig musik i hörlurarna. Sen får vi se hur länge jag tränar men jag ska satsa på ett rejält pass idag! I eftermiddag åker jag in till stan och pussar på min älskade farmor och sen beger jag och Mr Freedom oss upp mot Hudiksvall. Vi ska tillbringa några dagar där uppe, fiska med finaste Rolfen-Rolfen och mysa med tjejerna.

Sen drar vi oss ner mot torsdagen igen, pussar på farmor, och sen blir det gymmet. Känns jätteskönt att jag kommer hinna med tre gympass denna vecka iallafall innan avfärd. Härligt!

Ha en underbar måndag så länge :-)