Pyjamasparty med farmor!

On August 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Har en fantastiskt mysig kväll med mitt farmorhjärta :-) She is the best!!!

Vi har tittat på gamla bilder och bara myser tillsammans :-)

20110812-211837.jpg

 

Nya vägar till form

On August 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag hade ett toppenpass imorse med Niki, jag berättar mer om det ikväll.

Världens bästa Maria hjälpte mig att bära ut benet till bilen. Hon ska tävla i fitness i oktober och behövde något tungt att träna med.

Vad är 110 kg på axlarna när hon kan få en Porsche på ca 4-6 kg??? ;-)

Nu ska jag träffa Nadine och Ronja :-)

20110812-122605.jpg

 

Ja men just det…

On August 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag glömde berätta om min flygresa till Tyskland senast och även den på hemvägen från Frankfurt. Jag fick sån otroligt bra service!

För första gången på länge hade jag Porschen på mig, i och med att jag skulle ha min stora väska med mig. Jag checkade in mig och såg hur gigantisk kön till bagage droppet var.

Jag gick fram till en kvinna som arbetade på Arlanda och berättade att jag inte klarar att stå länge i köer, för då blir smärtan i stumpen fruktansvärd.

Jag fick gå till 1:a klass kön och checka in hos en jättetrevlig kvinna som önskade mig trevlig resa och sen var jag i säkerhetskontrollen 5 minuter senare :-)

På hemvägen så gjorde jag samma sak, dock var inte kön lika stor. Däremot när jag står vid gaten, vi väntar på att bli boardade, så kommer en kvinna fram till mig och säger att de önskar att boarda mig före alla andra, då det skulle kännas mer bekvämt för mig. Det kändes ganska fint måste jag säga ;-)

Mitt emot mig i planet fra-arn satt ett otroligt vackert par med deras lilla dotter, med stora bruna ögon. Det var så otroligt fint att se dem sitta, hålla varandra i händerna, lägga huvudet mot varandra och sova…

Kärlek är verkligen vackert….

20110812-020015.jpg