Mot gymmet!

On August 15, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

Sådärja, nu börjar det bli dags att packa ihop och sen bege mig mot gymmet. Det ska bli såååå skönt!! Jag ser fram emot ett härligt gympass så mycket. Även om jag känner mig lite trött och seg just nu så vet jag att jag är lycklig så fort jag steppar in innanför FORM:s dörrar!

 

Tiger – Woppsi Doppsi

On August 15, 2011, in Musik, by Supermadde

Ni som känner mig skrattar NU! (eller när ni satt igång ljudklippet förstås)

 

 

God måndag!

On August 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Ny vecka, nya möjligheter och spännande upptåg på gång. Eller vad säger ni?

Idag efter jobbet ska jag gymma, vilket jag ser fram emot. Det blir fokus på biceps och rygg idag med avslutande cardio. Får se hur kroppen känns efter att ha arbetat hela dagen. Jag hade ju tänkt att ha benet på mig idag, men det ligger kvar i bilen. Hehehehe…

Ha en underbar måndag så länge!

 

Takida – Curly Sue

On August 15, 2011, in Musik, by Supermadde

 

Tack livet för allt du ger mig

On August 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en fantastiskt mysig söndag. Jag unnade mig en lång sovmorgon idag, bara myste. Det är faktiskt inte så dumt när morgonarna och kvällarna är lite kyliga. Då är det extra mysigt att kura ner sig under täcket :-)

Lena kom till mig vid ettiden och vi satt och pratade i köket om livet innan vi tog en gemensam promenad ner till Ican. Lena är en sån fantastiskt härlig människa och jag är så tacksam för att livet förde oss samman. Underbara kvinna!

Denna helg har verkligen varit underbar på många dess sätt. Värdefulla samtal med  både farmor, mormor och morfar. Träffat underbar vän. Fått dela tystnaden med mig själv. Fått drömma. Planera. Fantisera. Längta.

Denna vecka kommer att bli relativt intensiv. Mycket jobb, mycket träning så det gäller att få in återhämtning emellan. Men det är en vecka jag ser fram emot. För varje dag som går så är det en dag mindre kvar tills…… :-)

Godnatt!