En underbar kväll hos Catarina

On August 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har kommit hem för en liten stund sen och jag måste erkänna att jag är väldigt trött. It has been a long day away from home :-) Mest stolt är jag över Catarina som lite efter klockan åtta sa att jag skulle åka hem, för att hon var trött. Fan vad härligt det är med människor som VÅGAR säga vad de tycker. Hellre ha kvalitetstid tillsammans än kvantitetstid! Och jag satt i samma tankar själv… att jag också var trött :-)

Vi har haft det så himla mysigt tillsammans. Pratat och planerat. Myst och skrattat. Suttit i hennes soffa i köket och pratat om omorganisationen de håller på med hemma. Tänk de människor som väljer att avstå från att träffa sina vänner för ett mindre kaos i hemmet. Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete, är det inte så de säger?

Jag är så himla glad över att du har kommit in i mitt liv Catarina. Och jag är så glad över att du är den otroligt fina kvinnan du är. Du ger mig så mycket energi, värme och glädje. Tack att jag får ta del utav din fantastiska person. Och tack, för en underbar kväll tillsammans!

 

Porschen & jag

On August 22, 2011, in Allmänt, Ampislivet, Mina tankar, by Supermadde

… vi börjar faktiskt att bli riktigt goda vänner!

Jag pratade precis med världens bästa Lasse på OT-center. Han hade tänkt på mig under helgen och undrat om jag använder benet någonting. Jag ringde för att beställa nya “spinackers” som jag sätter på Stumpen för att dra ut luften ur hylsan med, så att Stumpen sitter fast i protesen sen. 

Jag berättade att jag har tagit mig själv i kragen och har börjat att använda benet mer och framförallt att jag har världens bästa inspiration till att vilja göra det: att kunna hålla min finaste i handen! Det är helt otroligt vad Christoph har inspirerat mig till att vilja använda benet mer. Även om det är jag som har gjort processen, så är han min stora inspiration. Tack finaste Christoph för den positiva energin och stödet du ger mig!!!

Lasse blev verkligen jätteglad över att höra det och jag ska dit på service i mitten av september. Jag vill även passa på att fixa ett av mina andra ben som jag har kosmetik på. Nu när det börjar bli höst och kallt skulle jag vilja kunna ha tighta byxor på mig utan ett skelettben bara. Även om det är grymt coolt! Men när jag har stövlar på mig så blir det ju automatiskt mycket snyggare om det iallafall fyller ut vaden lite. Annars tycker jag mer om skelettstilen :-)

Jag måste säga att det känns grymt bra att ha Porschen på mig. Den stora skillnaden är att jag nu inte fokuserar på de negativa tankarna jag eventuellt skulle kunna ha gällande den. Utan jag bara gör det!!! Jag sätter på mig benet på morgonen och sen är det bra med det. Inga tankar. Förutom positiva känslor av att kunna ha mina händer fria och slippa ställa ifrån mig kryckorna överallt :-)

Mina vänner… det är trots allt inte dumt att ha två ben! Även om det är bättre att ha ett snyggt än två fula ;-)

 Fotograf: Stefan Nilsson

 

Mibben och Gisen i Bremen

On August 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag fick precis ett glatt samtal från Mor i busken och Gubben i stubben. De närmar sig Bremen nere i Tyskland och har +30 grader och sol (inte alls avundsjuk) och de verkar må alla tiders. Underbart!!! Men vem kan klandra dem över att må bra när de är i Tyskland? Not me :-)

De ska åka till Mercedes fabriken i Bremen, då Guldgossen kommer därifrån. De har lite planer att ge honom lite presenter från hans förra hem, så söta :-) Och ännu bättre var att jag och Christoph fick rycka ut och hjälpa dem med lite adressfrågor. Alltid härligt att kunna hjälpa till :-)

 

 
 

Fullspäckad vecka väntar

On August 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon på er!

Den här veckan är fullspäckad av roliga saker, det känns jättekul. Ikväll ska jag hem till världens bästa Catarina, prata om livet, prata om framtiden och bara mysa i varandras sällskap. Catarina är verkligen en av de finaste och mest omtänksamma människor jag mött. Jag är så tacksam att hon har kommit in i mitt liv!

Veckan bjuder annars på en del gymbesök som jag vill ha avklarat sedan några dagars vila. Tydligen behövde kroppen vilan och tydligen behöver knoppen lära sig att kroppen behöver mer återhämtning än vad knoppen ibland tror. Det väntas även lite hårklippning samt färgning, besök på sjukhus och sist men inte minst: pyjamasparty hos farmor!!!! Och sen avslutas veckan med smörgåstårtefest hos Lena och Kent, vilket ska bli jättekul!

Ha en underbar måndag!

 

The beautiful word which starts with L…

On August 22, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

My heart is so fullfilled of happiness, joy… and most of all… LOVE!

And the best about it: TRUE LOVE!