Terminal 5

On August 31, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon!

Nu sitter jag äntligen här vid gaten och väntar på att SAS ska ta mig till Christoph. Jag som avskyr att vänta får hålla mig till tåls några timmar till, men bara några :-)

Jag läste alldeles nyss ett fantastiskt fint blogginlägg av min fina vän Maria. Jag kallar henne dock gärna Duracellen. Som den kvinnan bygger sin kropp, satsar på fitnesstävling i november och om det är någon jag tror på i det läget så är det hon. För nu har hon bestämt sig!

Jag ska se om jag kan få in hennes blogginlägg här hos mig. Jag stod i check-in kön när jag läste det och tårarna började nästan att rinna – av glädje. TACK Duracellen för dina vackra ord!!!

Och finaste Lena. Älskade Lena från “fiskdisken”. Ännu en gång ställer du upp tidigt på morgonen för att hjälpa mig i resan till mitt hjärta. Tack! Jag hoppas att du får några fina dagar med Mr Freedom så ses vi snart igen.

Nej mina vänner, nu ska jag bara vara ett tag. Lyssna inåt en stund. Känna kärleken berusa kroppen. Och glädjas över att snart vara hos min Christoph.

Sköt om er!

 

Tick tack

On August 31, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nu ligger jag här i sängen igen och det känns lika surrealistiskt som förra gången, att jag imorgon natt ligger i Christophs famn.

Av alla timmar, minuter och sekunder vi har räknat ner – är vi äntligen framme. Imorgon bitti åker jag!

Jag hade ett mysigt samtal med farmor ikväll och jag hinner ringa henne imorgon innan planet lyfter. Min fina, älskade farmor Hjördis.

Hjärtat helt, själen glad och imorgon är jag hos min hjärtevän. Livet kan inte bli bättre!!

Nu ska jag drömma :-)

Godnatt!