Glädje i vardagen

On September 29, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Idag kom fyra par nya doppskor till kryckorna och glädjen i vardagen är enorm :-) Ni behöver nog inte ens fråga vilka som är de nya… haha!

20110929-170305.jpg

 

Hemma och vilar

On September 29, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vilken tid det tog i Apoteket på Eurostop. Först hade deras system kajkat ihop fem minuter innan jag kom och när det sen började fungera tog det ännu längre tid. En ovan apotekare som var svår att förstå vad hon sa, men hon gjorde sitt bästa. Tur att jag inte var stressad!

Jag passade på att ta 255:an på hemvägen, njuta av fina vädret och att åka på andra vägar än bara E4:an hela tiden. Åh vad jag hoppas att det vänder nu. Jag ska äta min middag om ca en timme och då tänker jag ta första tabletten så jag kommer igång. Alltid skönt att boosta sig rent mentalt att förhoppningsvis vara på “andra sidan”.

Fina Maude från jobbet följde med till Sophiahemmet idag, tack goa du för ditt stöd!

Nej… nu ska jag sätta mig ute i solen med ett glas juice och plugga tyska innan det är dags för middag och packa väska för pyjamasparty hos farmor. Fast det blir nog inte så mycket party ikväll, farmor ska upp tidigt imorgon och gå till frissan. Som alltid på fredagar :-)

20110929-161056.jpg

20110929-161109.jpg

20110929-161131.jpg

 

Hopp om livet

On September 29, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Wow vilken bra läkare jag träffade idag på Sophiahemmet. Precis en sån läkare jag ville träffa. Hon avslutade med att säga: och är det inte det här så har jag fler ideer på gång!

Åhh vad skönt det känns att känna tillit.

Nya direktiven är streptokockinfektion. Och att den med stor sannolikhet delvis är orsakad av stress. Jag ska tillbaka om 14 dagar för att se hur läget är då.

Åhhh vad jag hoppas att jag blir bättre nu. Att det vänder. Att jg inte behöver klia sönder mig.

Nu ska jag hämta ut alla mina recept, hej och hå…

 

Lisa Miskovsky – A brand new day

On September 29, 2011, in Musik, by Supermadde

 

Och där rann bägaren över…

On September 29, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag kom reaktionen som jag kanske själv någonstans väntat på. Min oro över den hudreaktionen jag har rann över. Allting brast, tårarna kom. Tomhet.

Tack och lov har jag fått en akuttid på Sophiahemmet då vi har våran företagshälsovård där. Stress över det arbete jag inte hinner med att göra. Fan. Jag inser inte själv att jag är stressad. Bara för att det är positiva saker som händer i mitt liv. Men just nu blev det för mycket.

Det enda jag hoppas på nu är att jag kommer till en läkare som kan ge mig den tilliten att jag kan känna att jag kan släppa på kontrollen. Att jag inte behöver ta ansvar. Att jag inte behöver testa läkarens kompetens. Att jag bara kan vila i dennes ord och veta att det är riktigt som hon säger.

Jag hoppas att hon kan ge mig något dundermedel eller vad som helst. Inatt har jag kliat sönder mig på bröstet. Ögonen kliar. Ansiktet kliar. Hela jag kliar. Och jag blir galen snart på detta. Jag har ju hållt på med detta i en månad och det blir inte bättre. Oavsett hur mycket jag försöker visualisera att huden inte kliar mm så  fortsätter den.

Nu ger jag upp och lämnar över ansvaret för en liten stund…