Härlig söndag

On October 2, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Söndagar är inte dumma faktiskt. Det är verkligen lugnets dag för mig. Jag har tvättat en maskin och städat i rummet, känns jätteskönt att få saker i ordning inför att jag åker på tisdag. CAN’T WAIT for that!!

Jag ska bege mig in till Gränby Centrum en stund och sen ikväll blir det bara avkoppling. Jag tänkte lägga mig tidigt, läsa ur min bok The Secret och bara vara. Härligt! Och sen krama på familjen förstås när de kommer hem, speciellt Rolfis.

 
 

Vad är sovmorgon ?

On October 2, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Känner ni igen er i att bara för att en sovmorgon “tillåts”, så går det inte att sova?

Jag vaknade kring 08.30 och då blev jag arg. Haha. Fyra timmar is not enough!

Nåväl, söndagen har börjat och jag snart också. Det blir lite tvätt idag och städ. Men det mesta gjorde jag inatt medan jag väntade på C, det gäller att utnyttja tiden har jag hört :-)

Jag hade tänkt gå och träna idag, men jag orkar inte. Kroppen har varit för belastad med saker hela tiden nu ett tag. Helst av allt skulle jag vilja i ligga i sängen hela dagen, men så funkar det ju inte :-)

Men bara vara är receptet just nu…

Hur tillbringar ni er söndag?

Trevlig dag!

 

Sovmorgon

On October 2, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Klockan är 04.00 och snart tänker jag slå igen mina blågröna för denna dag. Jag tänker unna mig en rejäl sovmorgon imorgon, utan måsten, utan krav. Bara vara. Annars står det lite städning och sånt hemmagöra på schemat, innan resan till Tyskland på tisdag :-)

Natti natt!