Njuter av kvällen

On October 9, 2011, in Allmänt, Mot Alla Odds 2011, by Supermadde

Jag är så lycklig. Så lycklig över allt jag går igenom just nu. Över alla fina människor jag har i mitt liv. Över den resa jag har gjort för mig själv bara under detta året. Det är helt otroligt.

Och jag kan inte känna en större glädje inför det stora äventyret som väntar mig i höst med Mot Alla Odds och allt som innebär med det, att ha den finaste mannen som finns vid min sida. Min älskade Christoph.

Ikväll ska vi bara njuta, njuta av varandras sällskap. Njuta av våra drömmar inför framtiden. Njuta av våra minnen vi redan har tillsammans. Njuta av stunden.

Jag hoppas ni får en fortsatt fin söndag. Det tänker jag ha. :-)

20111009-234819.jpg

 
 

Schmelzpunkt!

On October 9, 2011, in Allmänt, by Supermadde

M Y S T I M E !!!

20111009-184810.jpg

20111009-184822.jpg

 

Följer Dr. Christas ordination

On October 9, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Enligt min privata hudläkare, Dr. Christa, är det återigen dags för en ansiktsbehandling. Jag hade helt missat att hon gett mig tre nya behandlingar, jag trodde att det “bara” var en. Hon är verkligen fantastiskt omtänksam den kvinnan.

Christoph min fina ska alldeles strax åka in till Schmelzpunkt och ta en take-away box med glass åt oss därifrån. Sen ska vi kura ner oss i soffan och titta på en film, precis som en söndag ska vara :-)

Jag ska alldeles strax lyxa med ett bad och bara njuta av tillvaron. Tillvaron med den vackraste mannen som finns på denna jord.

Nu dags för ansiktsmasken, på återhörande :-)

20111009-161757.jpg

 

Hemma i Heidelberg

On October 9, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vi kom hem till Heidelberg sent inatt. Vi hade en jättefin kväll med Christophs familj. Vi åt på en mysig restaurang vid en tennisbana som Roland, Christophs pappa, är involverad i. Jag åt min första tyska pizza :-) En calzone med ost, skinka, salami och champinjoner.

Min bästa hudläkare, Dr. Christa, hade köpt egna kalciumshots till mig och nu har jag blivit ordinerad tre om dagen i två dagar till och sedan två om dagen. Ögonkräm och hudprodukter som jag provade igår skulle följa med mig innan hon var nöjd :-)

Hon är en sån underbar kvinna och jag kan spegla mycket av mig själv i henne och hon är en fantastisk inspiration för mig.

Idag är världens mysigaste dag. Inga måsten, inte möta några vänner. Bara vi två. VI.

20111009-121310.jpg

Bilden är tagen i Trier på Mosel.