Ibland slår det mig…

On October 11, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

… hur mycket ni egentligen får ta del utav mig. Min person. Mitt liv. Mina drömmar. Mina känslor.

Även om jag inte vill ha en PRIVAT blogg, så är den ändock väldigt personlig. Det är iallafall min förhoppning! Jag vill ha en glädjefylld blogg, positiv anda även om livet ibland bjuder på mörkare svackor och jag önskar även att den ska vara inspirerande. Jag har ju bloggat sedan sommaren 2007, även om vi bara kan blicka tillbaka till 2010 i denna blogg. Men det är helt otroligt vad länge jag har funnits där ute i “etern”. Och ni har fått dela så mycket med mig! Framförallt när jag vet att det är många av er som faktiskt har följt mig genom åren. Det betyder verkligen mycket för mig.

För mig är det lätt att glömma när jag träffar er, att ni vet så mycket om mig – utan att jag fysiskt har berättat det för er. Och detta är nog den största charmen med att blogga – att jag kan dela med mig utav mig till er – förbehållslöst. Om stort. Om smått. Om glädje. Om sorg. Om hopp. Om förtvivlan. Att alltid blicka mot morgondagen.

Ibland skulle jag vilja sitta på ett moln och blicka ner på er alla som är inne och hälsar på här. Vilka ni är. Vad ni tänker när ni läser mina inlägg. Vad som berör er. Varför ni vill komma tillbaka hit. Vart ni befinner er i erat liv. Vad som gör er ledsna. Vad som gör er glada…

20111011-225059.jpg

 

Firar Mibben ikväll

On October 11, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag är ingen vanlig dag, idag är det Mibbens födelsedag. Hurra hurra hurra! :-)

Vi har familjemys här hemma och bara har det gott tillsammans. Ätit thaimat och fikar lite nu med kakor och bullar. Mysig familjekväll!

20111011-200656.jpg

20111011-200712.jpg

 

Jupiter Jones – Still

On October 11, 2011, in Musik, by Supermadde

 

Processen fortsätter vidare…

On October 11, 2011, in Ampislivet, by Supermadde

Idag ringde jag upp Gåskolan i Uppsala för att boka en ny läkartid. Hon som jag talade med förra veckan sa att hon skulle kolla upp en lämplig läkare i mitt “ärende” gällande att få ett microprocesstyrt knä beviljat av landstinget. När jag ringer så säger jag glatt att jag bara ville ringa och boka ny tid  varvid hon svarar att hon helt har glömt bort detta. Suck!

Tyvärr är det ju ingen idé att bli förbannad, för det lönar sig ändå inte. Däremot ville jag dementera att jag tycker att det var oschysst att bara glömma bort detta, avboka ett tidigare läkarsamtal samma dag 1½ timme innan besöket och att tiden bara rinner iväg. Jag vet ju hur svårt det är att få tid där och att hitta en BRA och KOMPETENT läkare verkar också ta sin tid…

Men, hoppet är det sista som överger oss. Så nu hoppas jag på att få positiva besked av henne senast imorgon förmiddag!

 

 

Sjukstuga

On October 11, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag fick sova ut länge idag, kändes jätteskönt. Jag hade sovit med dubbla täcken hela natten, inte undra på att jag var varm när jag vaknade :-) Känner mig dock mer sjuk idag än igår. 1 kg apelsiner vore inte fel ;-) Om inte annat så tar jag ju mina kalciumshots som finaste Christa ordinerat till mig.

Om det finns något positivt med att vara hemma och sjuk är att jag kan ha på mig min fina pojkväns pyjamasbyxor hela dagen lång :-)

 

Pressmaterialet har kommit!

On October 11, 2011, in Mot Alla Odds 2011, by Supermadde

Igår när jag kom hem väntade ett brev från SVT. Vårat pressmaterial till Mot Alla Odds hade kommit! Det var jättekul att se alla bilderna och jag kan verkligen inte vänta tills programmet ska börja. Att åka till Afrika i en månad kommer nog för alltid vara en av de större resorna jag kommer att ha gjort under mitt liv. Iallafall fysiska resor.

Den själsliga resan är ännu större.

20111011-122843.jpg

20111011-122900.jpg

 

20111011-122913.jpg

Fotograf: Elisabeth Ohlson Wallin samt SVT

 

Hej Mr. Förkylning

On October 11, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Häromveckan slog det mig hur länge sedan jag var förkyld eller liknande. Och efter en veckas “må bra bubbla” hos min älskling så kom han som ett brev från posten, Mr. Förkylning.

Feber och dubbla täcken, hoppas att det gör susen.

Kvällens viktigaste mening: Hitta kraft i det du genomgår