Glasskväll

On October 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Ikväll var det äntligen min tur att få äta glass :-) Viran och jag köpte med oss glass ifrån Gränby Centrum som vi har festat på här ikväll. Myspys på hög nivå :-) Sitter i soffan med en stor kopp te nu och ska gå upp på rummet om en stund och fortsätta vara lite kreativ… Underbart!

20111015-215903.jpg

 

Paus i kreativiteten

On October 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en mysig start på eftermiddagen. Jag har påbörjat ett litet kreativt projekt för någon som jag håller kär, därav inga detaljer. Men det skänker mig energi och jag trivs med att få vara kreativ en stund, få skapa något. Nu blir det en paus för dagen, tänkte bjuda ut finaste Elvira på en sväng om till stan. Får se vad hon tycker om den idéen :-)

 

 

Myslördag

On October 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag är verkligen en hemmamysardag. Ruggigt väder och allmänt höstigt. Jag skulle kunna känna en rastlöshet över att jag vill hitta på något – men jag ska vara hemma och bara ladda mig med energi igen. Det känns jätteskönt!

Tänkte vara lite kreativ och pyssla lite idag, det känns alldeles lagom en lördag som denna. Imorgon ska vi åka ut till Jesper och Elin och fira födelsedag :-)

Trevlig lördag så länge!