Regret

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Tyvärr, jag ångrar mig gällande vanilj kesellan med nötter i, det blev alldeles för mycket vanilj för mig.

Men för er som gillar vanilj är det nog toppen ;-)

 

4 Responses to Regret

  1. Petter says:

    Jag gillar vanilj men inte Kesella. Vaniljkräm, vaniljglass och även viss vaniljvodka går ber men vanilj kan lätt bli kvalmigt.

    P.S Jag gillar den nya designen. Mjuka färger som känns lite mildare och sidan verkar ladda snabbare. D.S

    • admin says:

      Bella gjorde en gång vaniljkesella med jordgubbar och digestivekex, det var jättegott! Därför trodde jag att det skulle vara gott med nötter till, men då tog liksom vaniljsmaken över för mycket. Haha.. Alltid lär man sig något nytt!

      Kul att du gillar den nya designen, jag gillar den jag också. Passar perfekt till hösten (hoppas jag) Dock undrade jag när jag själv läste igenom sidan, om man verkligen kan skilja alla rubriker åt osv? Den andra var lite enklare på det sättet…

      En dag vill jag göra min egen header, men det blir när mitt nya domännamn kommer och jag flyttar över allt i den här bloggen, dit. Men tror inte jag fixar att göra headern själv, så måste hitta ett wordpressproffs först :-)

  2. Petter says:

    Jag testade vaniljkesella med krossade digistivekex och toppade med jordgubbssylt. Det var grymt gott så jag ändrar mig angående mitt tycke för kesella.
    Kul när man ibland kan ändra uppfattning 180 grader då man provar något nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>