Biggest Loser

On September 6, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag tycker verkligen att det första programmet av Biggest Loser var riktigt inspirerande! Var det någon mer än jag som såg det?

Redan nu undrar jag vem som vinner. Jag tycker den unga killen på 200 kg fick mycket mediatid, kan det vara han?inte för att det kanske styrs så, men roligt att få gissa lite :-)

Jag blir grymt inspirerad av dessa människors vilja att ändra bana i livet, totalt. Där kan man prata om att gå utanför sin comfort zone!

Jag känner redan nu hur taggad jag blir inför mitt egna gympass imorgon efter jobbet. Jag ska köra styrka och köra främst rygg, biceps och mage. Imorgon tänker jag köra tills jag mår illa och lite till ;-) Nejdå, men som PT:n i programmet sa: det ska vara jobbigt, inte bekvämt – då händer ingenting.

Jag har haft en jättemysig och lugn kväll här i Bellas lägenhet. Jag tittade på filmen Remember Me och den hade sannerligen ett oväntat slut :-)

Vi hörs imorgon!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>