Härlig tisdag!

On September 7, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Godförmiddag =)

Imorse tog det 10 minuter att åka till jobbet, knappt det. Fattar ni? TIO MINUTER ENDAST FRÅN DÖRR TILL DÖRR!! Åhhh vad jag är avundsjuk på alla er som har nära till jobbet, det är verkligen livskvalitet att inte behöva åka så jädrans långt jämt och ständigt. Men men, man ska inte deppa! =)

Imorse var det världens dimma över Sthlm, var det någon som märkte det? Det var verkligen ett vitt täcke över hela staden, riktigt coolt!

Nehepp, nu ska jag jobba vidare. Ska till ett möte klockan 13.00 idag och har en del att förbereda innan dess. Håll utkik, innan lunch kommer “dagens bild och outfit” – som “alla” bloggerskor har. Hahaha… är det ybertjejen i mig som börjar vilja göra sig hörd? Hahaha… nejdå, jag gillar ju själv när andra ofta tar bilder på sig och vad de har på sig, so why not me? Kanske inte varje dag… men ibland så =)

Tjingeling så länge!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>