1 km OCH 50 meter

On September 9, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Undertecknad har varit bedrövlig på att  uppdatera bloggen idag, hujedamej! Dagen har bjudit på lite gott och blandat, började i vanlig ordning med morgonpromenad med grannen, sen letade vi efter kattungar som tydligen ska bo borta vid en väg och sen drog jag och simmade. Behövligt!

Jag passade ju även på att lämna tillbaka flöjten till Lisa som jag köpte den av. Det kändes så tråkigt att båda flöjterna hade något fel, men kanske är det någon mening med det? Det kanske är min Miyasawa 202E jag ska ha? ;-) Hehehe… nejdå, only time will tell.

Simningen däremot gick kanoners idag. Först satte jag som mål att simma 700 m, för att öka 100 m sen sist jag och Anders simmade. Men när jag hade kommit till 700 m så insåg jag att det inte var så långt kvar till 1000m, så jag simmade 300 till! :-) Det kändes verkligen toppen och när jag simmat mina 1000 m (låter det inte längre när man säger 1 km?!? ) så simmade jag 50 m till :-) Hur underbart som helst och framförallt är det rekord för mig och stumpen :-) Efter simningen så låg jag länge och väl i bastun och det är planen imorgon också :-) Vid tvåtiden ska jag gymma tillsammans med Christer, vi ska ta resten av maskinerna vi inte hann med nästa gång.

Även om jag gymmar, simmar och håller igång – så måste jag säga att jag känner mig helt slut av någon anledning. I don’t know why!? Inte slut i den bemärkelsen att jag har övertränat på något sätt, utan slut av någon annan anledning. Träningen däremot ger mig energi, när jag känner hur kroppen minns träningen sen då jag tränade som mest.

Ikväll tänker jag ligga på soffan under filten och inte röra mig en centimeter :-) Halv åtta hos mig och sen obligatoriska IDOL står på TV-schemat :-)

Hoppas er dag varit bra!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>