Hemgång

On March 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sådär, nu slutar jag alldeles strax och känner mig ganska mör och trött i kroppen. Det är tur att solen är framme om dagarna nu så batterierna kan laddas igen :) Allting blir ju så mycket lättare när det är vackert väder ute, hur kan man vara sur eller nere då?

Det känns konstigt att inte ha med mig Cira på jobbet idag. Det är som en del av mig fattas. Min finaste lilla tjej.

Imorgon kväll ska jag åka hem till Veronica och sminka henne, hennes syster Anki och en kompis till Anki. Anki och jag gick på samma gymnasium förut och Veronica och hennes man har husvagn på samma ställe som vi hade. Tänk vad världen är liten :) Anki ska gå och gänga sig i maj med sin fästman och då ska jag sminka dem till bröllopet. Underbart roligt och en ära att bli tillfrågad!

Någon gång i mitt liv ska jag bli make up artist, den saken är klar. Smink är en alldeles för stor passion i mitt liv för att jag ska kunna låta det passera en möjlighet att faktiskt arbeta med också :)

Ha en underbar kväll kära läsare, det ska jag ha!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>