Fantomsmärtor

On September 14, 2010, in Ampislivet, by Supermadde

Jag skulle åka och handla lite efter jobbet igår och som en blixt från klar himmel kom fantomsmärtor, av det tyngre slaget. Fy fan vad ont det gjorde!!! Jag kunde knappt gå upprätt inne på Ica Maxi i Solna när huggen kom. Det blir liksom som blixtrar som håller i sig i flera sekunder och jag tappar allt vad kontroll heter. Tyvärr höll de i sig hela kvällen och lamslog mig ibland i soffan. Jag spänner mig som en fiolsträng, sparkar med stumpen i stoffan, försöker slå den med en fjärrkontroll för att stilla blixtrarna. Jag är så tacksam över att jag fick någorlunda sömn utan smärtor, men det första som hände imorse då jag vaknade var att en blixt satte igång.

Nu har det varit relativt lugnt och jag hoppas att det kan hålla i sig under dagen. Jag ska beställa nya citodon som jag kan ta vid behov. Nu såhär på hösten/vintern får jag mer fantomsmärtor än på vår/sommar, så det är väl lika bra att vara förberedd misstänker jag. Citodon hjälper inte mot fantomsmärtorna i sig, men det hjälper mig så att jag kan slappna av i mina muskler.

Please go away you dummie!!

 

One Response to Fantomsmärtor

  1. Petter says:

    :-(

    Hoppas det går över. Smärta är aldrig kul hur lite eller mycket man har. Smärta är ju subjektivt och man kan inte jämföra. För att inte tala om hur grinig man blir.

    Krya på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>