Energispridare

On September 14, 2010, in Tänkvärt, by Supermadde

Det är helt fantastiskt vad livet kan överraska oss ibland! Idag träffade jag en fantastisk människa som verkligen är en energispridare. Åhh vad jag är alldeles glad i kroppen efter mötet! Och än mer känner jag hur jag verkligen brinner för människors välbefinnande och att kunna hjälpa till.

Snart slutar jag, då sadlar jag om till träningskläder och åker och tränar!! :-)

 

2 Responses to Energispridare

 1. Catarina says:

  Kanske var det vårt möte du berättar om, kanske inte, men det spelar INGEN roll för mig för JAG hade förmånen att få träffa dig och du ska veta att det gav mig SÅ enormt mycket!!! Om jag lyckades ge något till dig så var det bara en gnutta av det du gav mig!!!!!
  Stor kram Catarina

  • admin says:

   Hej Catarina!

   Åhh vad roligt att du hittat hit, varmt välkommen in till mig :-)

   Ja, det var mötet med dig som jag berättade om. Jag var så himla glad och upprymd efter att vi träffats och jag känner mig så priviligerad att få träffa så fina människor! Vad kul att jag gav dig energi också :-)

   Vi ses snart igen!

   Stor kram från mig till dig =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>