Vad fina människor det finns där ute

On September 22, 2010, in Mina tankar, by Supermadde

Wow, idag har jag mött jättefina människor som har gjort mig alldeles glad!

Jag var och simmade idag och hade det stressigt för jag hade en tid att passa på Specsavers för att hämta ut mina testlinser, så jag hann inte gå och köpa en frukt för att få lite återhämtning efter träningen. Med lågt blodsocker gick jag in i kioskbodegan efter att jag fått mina linser varvid jag såg att det inte fanns frukt i kiosken, men jag frågade ändå om de hade frukt där – vilket de tyvärr (och konstigt nog) inte hade. Då sa han som äger kiosken att han hade morötter i kylen och att jag kunde få en – men han var tvungen att skala den först. TOPPEN och supertack!!! En minut senare stegade jag ut ur bodegan med en morot inlindad i papper som typ en varmkorv, för att sedan njuta av att blodsockret äntligen började stiga tillbaka. TACK för moroten!!!

Nästa snälla människa mötte jag inne på Willys efter att jag handlat, betalat och packat i allting i påsarna. Då kom det fram en man som frågade om han skulle hjälpa mig med påsarna. Och jag tackade faktiskt ja! (jag som alltid ska göra allt själv jämt – även jag kan lära mig tydligen) och självklart var det en riktig NORRLÄNNING som hjälpte mig. Vi stod och surrade ett tag efter att han hjälpt mig med påsarna och jag berättade att han var den första personen på 5 år (utomstående person alltså), som frågade om jag ville ha hjälp. Det krävs en norrlänning för sånt tydligen!! :-) Men det var grymt uppskattat :-) Tack o tack!

Tänk vad små gester i vardagen kan glädja en hel dag och vara tacksam för att det finns så fina, ödmjuka och hjälpsamma människor där ute. Det inger hopp!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>