Ett bra liv

On September 28, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu på onsdag, torsdag och fredag så är det Ett Bra Liv mässan i Älvsjö. Vi på jobbet ska vara där, ha en monter mm och även har vi tre föreläsare som ska ställa upp. Kul! Det känns som att det kommer bli tre tuffa dagar, köra till Älvsjö härifrån tar sin tid. Men jag hoppas att det kommer att gå bra! Sen ser jag fram emot lite lugnare veckor, det har verkligen varit mycket att göra nu under en tid.

På lördag ska Anders iväg med sina “golfkillar” och spela deras årliga Rövgolfturnering. Jag planerar att inte göra ett skit under den dagen (om inte min kära familj kommer hit förstås?) men förutom det ska jag bara ta det lugnt, njuta av nuet och bara vara med mina djur.

Jag har farit och flängt en hel del, både i jobb och privat. Jobbar jag inte åker jag gärna och gymmar, för det ligger högt på min prioriteringslista just nu. Och det märks på min kropp att jag har förmodligen varit lite för aktiv, för jag känner mig lite trött och längtar efter att bara få vara. Så jag tror att en dag “off” blir bra :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>