Nu tar vi helg!!!!

On October 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu ska jag inte jobba förrän på onsdag nästa vecka och jag ser så fram emot att bara få vara. Jag känner att det har varit en riktigt tuff vecka. Jag har farit till Älvsjö onsdag, torsdag och fredag och det har verkligen tagit ut sin rätt. Jag är dock stolt över att jag åkte och simmade igår efter jobbet och idag åkte jag och gymmade. Skönt!

Imorgon skickar jag iväg Anders vid tiotiden och sen kommer han inte komma hem förrän vid tvåtiden på natten, eller något sånt. Han lär sjunga “gulli-gullan” om ni förstår vad jag menar, vattnet lär vara spetsat under dagen. Haha.

Jag hoppas att det blir lite bättre med bloggningen framöver. Jag har verkligen inte orkat, jag hoppas att ni har överseende med det.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>