Mys

On October 12, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Mysigare än såhär kan man knappast ha det när man är hemma och är sjuk :-)

Min älskade lilla Cayenne Turbo!

 

7 Responses to Mys

  1. hannah says:

    Vad säger hon om tillskottet? när hon inte har mamma för sig själv längre.

    • admin says:

      Hennes mamma har inte velat veta av henne sen hon var ca 9 veckor. Hon tycker det är konstigt att mamma fräser mot henne hela tiden, men jag tror att hon tar det ganska bra :-)

  2. Catarina says:

    Vad kan man säga annat än att detta är rent “missnöje”. krya på dig

  3. hannah says:

    Nämen liten då. Samma sak här pyret är för busig för Zelda så det är fräskalas här. Inte för att Zelda är Pyrets mamma men just det där kattunge beteendet skulle jag kunna tro är en jobbig sak för äldre katter!

    • admin says:

      Hahaha, ja det stämmer nog :-) Chilli är ju inte ens två år, men hon har väl mognat nu när hon är en tonårsmorsa, hihi :-)

      Dock är det väldigt kul att iaktta dem och se hur de beter sig mot varandra :-)

  4. hannah says:

    Zelda var 2 när Kompis min förra kisse kom in i bilden och hon var också för ung för Zelda. Zelda är nu 6 och en riktig surkärring.Tycker nästan synd om Pyret och vissa av mina vänner som hon inte tycker om för att dom skrattar konstigt :/ haha Då kan jag säga att då fräser hon så spottet flyger :) Katter är allt bra underliga. Lillkissen kommer nog få kul med dom små när dom börjar röra sig fritt i huset och du kommer nog få mycket att stå i hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>