Mysmorgon

On March 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, då har jag fått svar från one.com att mina gamla inlägg som jag skrev innan jag flyttade hit till WordPress, inte går att överföra hit. *suck* Så jag får börja om igen, tredje gången gillt. Däremot ska jag kolla om det går att flytta alla mina inlägg från min gamla Hankyblogg. Who knows, det kanske går, så håll tummarna! :)

Just nu ligger jag i sängen och myser med Chillin. Vilken lyx det är att ha bärbar dator och kunna ligga i sängen samtidigt som man surfar runt på internetvågorna. Det finns väl inga tangentbord som är så sköna att skriva med som de på bärbara datorer.

Jag var ju och föreläste igår på Lundellska skolan och det gick strålande. Det var ett tjejgäng vilket var jättekul, det blev en hel del frågor och andra diskussioner vilket var jättekul. Några av tjejerna stannade kvar efter föreläsningen och pratade. Bla var det en tjej som sa att de ska springa “En mil för Madde” i vår. Så söta!! I Uppsala finns det något som heter Vårruset som går på våren, och då sa de att de skulle springa för mig. :) Att kunna få förmånen i livet att påverka någon annan människa till det bättre, det är riktigt värdefullt.

Det drog ut på tiden från föreläsningen och jag skulle hämta bilen på verkstaden direkt efter. Och det var så sjukt mycket bilar på Kungsängsleden, så jag kom typ 5 minuter efter att lånebilsstället hade stängt. Och så det det kö till verkstadskillarna. Och tror ni inte jag tog fel kölapp, så det hann komma tre personer som tog rätt kölapp innan jag kom på det, så jag fick vänta ännu längre. Suck!

Vi var iväg  på ett äventyr igår som jag hoppas kunna bli riktigt givande och vi går en spännande framtid till mötes. :)

 

0 Responses to Mysmorgon

  1. lotten says:

    Vad mysigt att föreläsningen gick bra- önskar jag hade varit där! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>