What a difference a day make

On October 21, 2010, in Allmänt, Ampislivet, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Okej, först måste jag ju bara erkänna att jag helt hade glömt vart Anders skulle jobba inatt. Jag är väl bara så himla glömsk! Nåväl, det vet vi ju alla vad det beror på eller hur? CELLGIFTERNA :-) Det var illafall IKEA och någon annan restaurang (långt från Burger King, haha)

Min kväll sedan klockan 21.00 då TV3 startade igång Lyxfällan, har bestått i att titta på programmet, prata med min vän Tomas i varenda paus och kommentera programmet och efter att programmet var slut fortsatte vi att prata i någon timme. Haha. Så kan även en torsdagskväll spenderas, det ska ni veta! :-)

Tomas är en jättehärlig person och det är tack vare jobbet som jag har träffat honom. Han ger jättemycket energi, är alltid glad och positiv och babblar mycket :-) Vi har hunnit avverka alltifrån knasiga brudar där hissen inte går ända upp på, till hur man hanterar olika situationer som benamputerad – beroende på om man är kille och tjej. Det känns så skönt att kunna diskutera öppet med någon om saker och ting man funderar på. Tack till dig Tomas :-) Ser fram emot nästa veckas diss by T&M. Hahaha…

Tiden rusade ju iväg då jag pratade med Tomas, så nu är det bara ca 2-3 timmar tills Anders kommer hem. Jag funderar nästintill på att vara vaken tills han kommer hem :-) Får se hur länge jag orkar… haha..

Jag känner en stark tilltro till att börja träna igen nästa vecka och det ska bli sååå jäkla skönt!! Jag tänker dra med mig min kära sambo till badet på söndag och testsimma och se hur det känns. Känner jag mig ok efter det så blir det styrketräning på måndag, så det så!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>