Komma igång igen

On October 24, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Imorgon börjar jag att jobba igen. Jag har varit hemma i två veckor och konstigt nog är jag inte helt hundra ännu. Jag hostar, snörvlar och snorar på morgonarna men sedan lättar det under dagen igen. Jag hoppas det ger med sig under veckan (helst imorgon).

Jag har inte kunnat träna något vilket känns i kroppen och imorgon börjar jag äta som vanligt igen och äta det jag mår bra av. Dessa två veckor har jag verkligen släppt på mycket och det har inte varit till det bättre. Det känns verkligen konstigt att äta skitmat, kakor och godis och det känns som att kroppen bara samlar på sig slaggprodukter. Jag längtar tills jag kan gymma igen och göra av med allt :-)

Jag tror att jag ska prova köra ett lättare gympass på onsdag. Jag håller tummarna för att det går bra. Imorgon tänker jag ta min morgonpromenad innan jobbet, ska bli spännande att se vad min puls tycker om det.

Trevlig söndagkväll!


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>