Uppsala imorgon!

On October 27, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Imorgon ska jag in till Uppsala och ha ett möte med Saffran ifrån Össur. Saffran arbetar som sjukgymnast och Össur är ett av alla företag som tillverkar proteser etc. 

Vi ska planera inför fredagens gå-clinic som hon ska hålla för ortopedingenjörer och jag har blivit inbjuden att vara med som “gå-kanin”. Det känns mest spännande att välja ben: Ett som är på tok för stort där jag måste ha Anders herrkallingar på mig för att protesen ska sitta fast någorlunda – eller en protes som gör att jag får ont i höften . Could be interesting! :-)

Förhoppningsvis kan jag träffa Atti en stund efter mötet med Saffran och ett annat måste är att fylla på mitt teförråd med nya favoritsorten Saffran&Chilli från Bönor&Blad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>