Härligt träningspass!

On November 9, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Igår stod bröst och triceps med efterföljande kondition på träningschemat. Jag måste verkligen säga att min kropp verkar överlycklig för att vara “back in buisness” och det känns efter varje gympass att kroppen verkligen har ett “träningsminne”.

Om jag jämför med när jag för allra första gången steppade in på Nautilus i Uppsala och skulle komma igång med träningen, så var det en mycket högre uppförsbacke tills att jag var ordentligt igång. Nu är det ingen direkt uppförsbacke, utan snarare en oerhörd lycka och inre glädje att vara den Madde jag vill vara igen.

Ett ben mindre – men ändå lite bättre ;-)

Jag körde 20 minuter uppvärmning med intervallträning på motionscykeln. (När jag gymmade för första gången för ca 2-3 månader sedan värmde jag upp på ca 5-10 minuter och då var det skitjobbigt). Sen körde jag mina styrketräningsmaskiner och kände att jag återfår min styrka för varje dag som går (och mer ska det bli). Sen blev det 200 kalorier på crosstrainern mindre efteråt (ca 18-19 min) på ett ben, det tycker jag är ganska bra ;-)

Jag vet vart jag vill komma och jag vet hur jag vill att min kropp ska se ut, och det är det som driver mig! Att träna är inte för tre månader framåt, att träna är för hela livet och att må bra och känna mig sund – det är rätt spår för mig.

Vad är rätt spår för dig?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>