Nu är snön här…

On November 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag har precis hämtat Drutten på verkstaden, i snöovädret! (Prommis ca 700m, jag såg ut som en igloo) Nu har han två nya däck och får vila upp sig i garaget tills att matte slutar :-) Då bär det av hem till familjen i Knivsta för tisdagsmys och övernattning! ♥

Vi trodde ju att det var pyspunka på två av däcken. Men det visade sig att dubbarna hade “gått tillbaka” – så det var lika bra att byta däck, vilket kändes kanon. Och det var till ett superpris!! Och trevlig verkstad måste jag säga. Allé Service heter bilverkstaden och ligger i Sundbyberg och jag kan verkligen rekommendera dem!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>