Äntligen helg!

On November 12, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Idag är det äntligen fredag (vilket betyder IDOL ikväll) och jag ska börja dagen med att åka och simma med min bästis Ida. Det ska bli jätteskönt att simma igen (första gången efter att jag har varit sjuk). Jag tänkte hyra ett sånt där flytbälte så vi kan göra lite andra övningar också, hoppas att Idolinen är på samma spår :-) Hihi.

Ikväll är det ju IDOL och det är rocktema. Jag misstänker att Jay kommer att äga ikväll, det är ju verkligen hans genre. Jag håller på honom och Linnea :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>