Kattbebisar?

On March 22, 2010, in Uncategorized, by Supermadde

Jag har för en stund sedan talat med vår veterinär Ursula gällande Chilli. Ursula är för övrigt en av de trevligaste veterinärer jag träffat på. Varje gång jag ringer säger jag: “Hej, det är Madde – Cira och Chillis matte.” Och hon kommer alltid ihåg oss. Det är verkligen något jag uppskattar gällande veterinärer, att få den personliga kontakten där både jag och mina djur känner oss värdefulla och ihågkomna. På Ultuna är det ju jämt å ständigt nya veterinärer, assistenter mm och det enda som sker där är väl att pengarna rullar iväg :)

Hur som helst, åter till samtalet. Jag berättade om Chillis första löpperiod och hur hon såg ut när hon kom hem mm och att det nu har gått ca 22 dagar sedan hon kom hem efter sin lilla “flörttur”. Hennes tuttar har ju tyvärr inte blivit rosa ännu, utan är hudfärgade. Men Ursula sa att jag inte ska stirra mig blint på om de blir rosa eller inte, då detta tydligen kan vara väldigt olika bland honkatterna. Däremot tyckte hon att andra saker var mer tecken på dräktighet. Som att hon tex såg ut som hon gjorde när hon kom hem, att hon inte har gått in i någon ny löpperiod (som annars skulle ha skett typ nu), att hon är väldigt hemkär, sover mycket och är oerhört gosig och pratig.

Jag ringde till Anders och berättade att loppet inte är kört ännu och att vi fortfarande kan hålla tummarna. Tyvärr syftade inte vi på samma saker. Jag syftade på att hoppet inte är ute att hon har kattungar i magen, medan han hade hoppats att jag menat att hoppet inte är ute att hon inte har kattungar i magen. Hmm, blev det rätt det där? Nåväl, ni förstår säkert :) Jag har ju gått över till “den andra sidan” och hoppas att hon ska få kissebebisar, iallafall en gång under sin levnadstid. Och innerst inne tror jag att Anders hoppas det också ;) Right darling?

Nu håller vi tummar för kissebebisar :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>