I’m alive

On December 10, 2010, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Hej på er

Jag känner att jag vill göra en liten blogguppdatering och meddela att jag fortfarande lever. Denna november har verkligen varit en tung månad och jag har varit tvungen att stanna upp och ta hand om mig själv.

Jag är för tillfället sjukskriven och tillbringar dagarna här hemma med mina djur. Vår kära bil Drutten har under ca tre veckors tid varit sjuk. Det har varit alltifrån luftmassemätare, egr-ventilen, tändstiften, dåligt batteri och senaste diagnosen är spjällhuset. Under (förhoppningsvis) nästa vecka ska doktorn försöka rengöra det, istället för att vi på en gång ska köpa nytt. Jag håller tummarna rejält för att det är detta som gör att han krånglar!

Det tär mycket att inte kunna ta mig någonstans, framförallt att jag inte kan åka och träna. Nu när själen mår dåligt så behöver jag åka och träna, för det mår den bra av. Och då kan jag inte göra det, typiskt eller hur… Bilen dör nämligen på tomgången och det är jätteobehagligt att köra honom tycker jag. Men men…

I dagarna var världens bästa Nadine och Minou här på gården och hälsade på både sin mor och mig. Vi körde snowracer bakom fyrhjulingen, på vägen bort från gården som vetter mot en sommarstuga. Den vägen bjuder på en hel del uppförs-nedförsbackar, snäva svängar och gupp – vilket gjorde allt riktigt kul. Nadde och jag kommer nog leva några år extra efter allt skratt under den färden :-)

Sköt om er!

 

3 Responses to I’m alive

  1. Emma says:

    Ta hand om dig fina du <3

  2. A-K says:

    Kram på dig och hoppas du mår bättre snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>