I’m dreaming of a white christmas…

On December 22, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ja det behöver vi väl inte göra längre, för det är ju otroligt mycket snö :-)

Jag befinner mig uppe i Glada Hudik tillsammans med familjen. Jag blev hämtad av Mor i Busken, Vilda-Hilda och Queen Elvis vid tvåtiden idag. Det var en del köer pga trafikolyckor längs vägen och många bilister körde som om de hade bråttom att hamna i en snödriva. Jag förstår verkligen inte varför de har så bråttom, för de tjänar ingenting på det. Vi såg flera stycken bilister som hade dykt med nosen rätt ner i snön, så jag misstänker att de var förbannade på sig själva att de inte anpassat hastigheten efter ovädret.

Efter ca 7 timmar kom vi fram. Och när vi väl kom fram var det SJUKT mycket snö på uppfarten. Gubben i stubben hade skottat uppfarten helt ren från snö i söndags. Och sen i TISDAGS har det kommit ca 1 m. Bara på 24 timmar har det kommit 50 cm. Bildbevis kommer imorgon i ljuset :-)

Det är hur mysigt som helst här uppe. När vi väl kommit hem igen efter att ha varit och handlat på Ica Maxi, satte vi igång lite julmusik och alla tjejer gick här hemma och jassade med i “I’m dreaming of a white Christmas” och “Nu är det jul igen”… MYS!

Nehepp, nu är det natti natti. :-)

Ja just det, det är endast -15 minus här. Rena sommarvärmen ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>