“Hårproblem…”

On December 28, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ok, kanske inte det mest avancerade eller det mest verklighetsförankrade problemet – men ändock ett problem. Eller iallafall något som stör mig.

Från att ha trott att om man borstar håret så sliter man på håret, så har jag nu fått vetskap av bästa Elvira att man får bättre och starkare hår om man tex masserar hårrötterna. Jag har ju nästan slutat borsta håret, förutom de gånger jag tvättar det. Men det resulterar ju i att jag fäller värre än en rugguggla på våren. Mitt hår blir tynnre och tynnre och jag är dålig (läs. skitdålig) på att klippa mig ofta.

Det i sin tur har lett till att jag har väldigt dåliga toppar som är i desperat behov av en frisörs omtanke och kunskap. Och det i sin tur kommer leda till ca 10 cm kortare hår.. troligtvis…

Och jag deppar inte över det, har ju faktiskt rakat av mig håret en gång i tiden. Och jag tror att jag och håret behöver en “fresh start” tillsammans. Och jag tror att jag skulle vilja klippa mig som en av tjejerna i Timoteij, ni vet den blonda (läs. alla är blonda, haha) men hon som har kortare hår. Vet ni vilken jag menar? Jag vill nog inte ha fullt så kort hår, men någonting i den stilen…

Sen blir det till att toppa håret oftare, massera hårrötterna, borsta håret morgon och kväll och kanske köpa Silica tabletter igen och hoppas att jag en dag går framåt i livet med ett långt och tjockt svallande hår…

Ja just det… jag måste boka tid hos frisören…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>