Välkommen 2011

On January 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Ja, då har det nya året äntligen börjat och vi går mot ljusare tider igen, vilket känns jätteskönt. Det är alltid lika spännande att stå här vid början av året, undra vad som kommer att hända under dessa kommande 12 månader på både negativ och positiv front naturligtvis.

Ibland är det lätt att vi bara blickar framåt och tänker/längtar till det som komma skall och lätt glömmer vi bort vad vi faktiskt har fått vara med om.

För mig innebar 2010 en hel del, både negativt och positivt naturligtvis. Ibland kan en del saker som ter sig negativa ifrån början, resultera i något positivt i slutändan. Som jag brukar säga: “En del dörrar är tvugna att stängas, för att man ska kunna öppna nya”

En stor sak för min del förra året var att vi flyttade. Till en början kändes det skit, då vi verkligen inte ville lämna det hus vi byggt upp och trivdes så bra i, både med närheten till vännerna och bra område. Men om vi inte hade flyttat därifrån hade vi ju aldrig kommit hit :-) Lärt känna Therese, Nadine och Denise. De har verkligen berikat mitt liv på många plan och för det är jag evigt tacksam. Där är en positiv sak som kommit ur en ifrån början negativ händelse :-)

Jag gick ner under -11 kg under förra året vilket enligt mig är en stor prestation. Jag började träna igen och kom tillbaka till den jag vill vara och det livet jag vill leva. Träna, äta bra mat och satsa på hälsan. (Dock ska tilläggas att denna jul gav mig +3 kg, haha) Men nu är jag på banan igen, vilket känns kanon!

Chilli fick kattungar i två omgångar och familjen blev plötsligt 6, 2 människor, 3 katter och 1 hund. Haha

Jag och Nadine åkte snowracer bakom Thereses 4-hjuling som är bland det roligaste jag gjort när det gäller vinterlekar.

Ja, det är ju en hel del annat som också har hänt naturligtvis, men det lämnar jag för mig själv ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>