Föreläsning på G

On February 25, 2011, in Allmänt, by Supermadde

För ungefär ett år sedan så var jag ju och föreläste i min gamla skola i Uppsala. Först var det för årskurs tvåor och sedan åkte jag tillbaka och höll en kortare föreläsning för en enskild klass. Igår förmiddag ringde läraren ifrån den klassen och berättade att hon har bytt jobb och börjat på en privat skola i stan. De ska ha hälsotema i början av april och hon frågade mig om jag kan tänka mig att föreläsa om livskvalitet. Det är väl inget ämne för mig??!! ;-)

Troligen kommer jag välja att ta alla tre årskurser i ett och samma svep och då lutar det åt ca 140 människor som ska lyssna – vilket känns som en jätterolig utmaning. Alternativet är att dela upp det i dagarna tre och ta en årskurs i taget. Fördelen är att man kan komma publiken närmre och folk lättare vågar ställa frågor. Men vi får se, vi ska höras mer på måndag och bestämma då.

Oerhört glad blev jag över hennes ord och detta ser jag verkligen fram emot!

Jag ger en kort föreläsning på en hearing med politiker
gällande ridning och dess betydelse för personer med funktionsnedsättning.

 

One Response to Föreläsning på G

  1. Emma says:

    Det låter verkligen jättespännande! :) skulle vara roligt att höra dig föreläsa någon gång^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>