Det är verkligen en konst att inte ha ångest över saker som inte ens är verkliga. Om du tex ska ha ett prov i skolan om två veckor, varför ha ångest över det redan idag? Eller ett jobbigt samtal som “kan komma”…  Ja.. kanske inte det bästa exemplet direkt, men ändå… det finns mycket vi har ångest över ibland…

Jag försöker träna på att inte gå igång känslomässigt och rusa iväg i ångestattacker. Jag försöker att lugna mig själv och säga att “what life wants for me – will come in time”. Det är ingen idé att jag lägger energi på något som EVENTUELLT kan hända eller så, för jag vet varken om jag lever vid den tidpunkten eller så kanske det visar sig inte alls vara så jobbigt som jag har trott. Så med andra ord: slösa inte bort energi som du kan lägga på något positivt! Och om vi bara kan tänka en tanke åt gången – då är det väl bättre att den är positiv?

Annars har jag haft en lugn helg… försöker planera min framtid väldigt mycket vilket känns som det bästa projektet någonsin. Me, myself and I. Jag vill leva mitt liv för min skull och ha nära och kära omkring mig. Och som en otroligt värdefull person sa till mig senast igår: Lev ditt liv Madde medan du kan! Och ja, det ska jag göra - så gott jag kan. Det lovar jag Dig…

Jag drömmer om att resa utomlands och att testa på att bo utomlands. Det vore så himla roligt att ha fått göra det någon gång i livet. Tycker jag inte om det eller inte trivs – ja då är det väl bara att komma hem igen. Men jag känner att jag verkligen vill göra något annat än det de flesta gör… Det är värre att ångra det man inte gjorde än tvärtom.

Mitt liv är här och nu…. :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>