Mysfredag med familjen

On March 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag har det varit en jättelugn dag, vilket har varit behövligt och skönt. Jag har kollat upp lite saker som jag håller på och planerar, vilket känns  spännande. Jag funderar lite av och an vilka val jag ska välja och jag är säker på att jag kommer välja alternativet som är mest wild and crazy. Haha, nejdå – vi får se hur det blir :-)
Om inte annat så känns det skönt att få jobba på projektet “min framtid”.

Ikväll ska jag laga mat till familjen. Jag tänker köra “lördag” ikväll och ska  bjuda på den goda laxen med getost och honung, it will be soooooo good!! :-) Sen funderar jag på att köpa lite lakritsrondeller och cashewnötter för att lyxa till det lite :-)

Imorgon ska jag åka in till stan och möta en väldigt viktig person för mig, det ska bli otroligt fint och jag ser fram emot det mycket. Sen ska jag träffa min lilla azizam Atti på eftermiddagen och sover kvar i stan. På söndag blir det bilfärd till Karlskoga tillsammans med Stina, jag misstänker att helgen kommer gå undan!

Trevlig fredag!

 

4 Responses to Mysfredag med familjen

  1. Henke says:

    Hej svejs!Läser din blogg varje dag.Mycket tänkvärd och intressant tycker jag.Bra att du är tillbaka och skriver här!Vad för dig och Stina ända bort till Karlskoga då?Ha en trevlig helg!Hälsningar Henke.

    • admin says:

      Hejsan Henke

      Det var roligt att höra att du tycker att min blogg är tänkvärd och intressant, tack så mycket.

      Ja det känns kul att blogga igen, men det går ju i vågor det där som bekant =)

      Vi ska åka dit och titta på en eventuell sällskapshäst till Stinas häst Smithie, det ska bli spännande. Kul att ut och åka bil om inte annat och babbla bort några timmar.

      Trevlig helg!

  2. Henke says:

    Ok.Trevlig resa och kör försiktigt!Ha de=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>