Snöväg…

On March 23, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, här är läget fortfarande oförändrat till min stora besvikelse. Det är grymt mycket modd på vår lilla väg och bonden har fortfarande inte kört av den med plogen. Jag och Ida har bestämt nytt datum för date iallafall, men det känns lite tråkigt att inte träffas idag då vi hade planerat det. Men men…

Jag har bestämt att inte testa att köra ut på vägen förrän Anders kommer hem. Hamnar jag i diket så kan han iallafall hjälpa mig. Nu är varken grannar eller någon annan hemma, så hamnar jag i diket så sitter jag där.

Försökte fota vägen, tyvärr är bilden ganska missvisande. Den är mycket värre i verkligheten än vad bilden visar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>