Förberedelser inför föreläsning

On March 30, 2011, in Allmänt, by Supermadde

God kväll på er!

Vilken underbart vacker onsdagskväll det har varit idag. Solen sken och inte så värst mycket till vind ute, härligt! Jag tog en 25 minuter lång promenad innan min middag och det kändes jätteskönt. Jag behövde ut och få röra på mig och rensa huvudet lite. Jätteskönt!

Jag håller på med förberedelser inför en föreläsning jag ska hålla nästa vecka. Jag ser verkligen fram emot detta och det känns som en härlig utmaning då det är väldigt många som kommer komma och lyssna till mig. Jag vill göra så gott som möjligt ifrån mig känner jag och det känns skönt att jag håller på och processar med detta nu, vad jag ska ta med och inte. Men själva föreläsningen kommer att handla om livskvalitet och att vi faktiskt kan välja hur vi vill leva våra liv, hur vi vill välja att hantera saker som kommer i vår väg mm.

En väldigt speciell person i mitt hjärta kommer att vara med mig under denna föreläsning och jag är så otroligt tacksam över att hon ska vara det. Det ger mig också en extra sporre att göra ännu bättre ifrån mig :-)

Nehepp, nu är det sänggång! Imorgon blir det gymmet och sedan lite praktiska bestyr :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>