Godnattstund har guld i mun

On April 7, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åh vilken härlig kväll jag har haft med mina tjejer! Vi åt middag på Thai Village och de wokade grönsakerna var grymt goda :-) Och kycklingen för den delen med, mums! MIB:en hade gått och skrytit om mig hela dagen och ville att vi skulle fira den fina föreläsningen. Hon är väl alldeles alldeles underbar!

Mozartkonserten var riktigt underbar. Jag älskar ju klassisk musik (bland annat). Det jag däremot blev lite besviken på var tvärflöjtssolot som enligt min mening var alldeles för kort. Jag och Elvis sänkte nog ned medelåldern några snepp under kvällen, hehehe.

Imorgon är det fredag, hualigen vad dagarna går. Imorgon står ett morgonmöte tillsammans med min arbetsterapeut på schemat. Efter det är planen styrketräning och imorgon ska jag satsa på TRX:en. I love it! Den är verkligen gryyym. Jag kommer ju att vara bortrest sedan under helgen och därför vill jag hinna träna så mycket som möjligt. Till min förtjusning öppnar gymmet tidigt på lördag, så det innebär att jag hinner träna innan jag ska ge mig av. Jag hade förväxlat dagarna, för på söndag öppnar det senare. Underbar överraskning :-)

Och på lördag mina kära läsare, då ska jag försöka att köra Tabataintervallen på egen hand, den som Nikola och jag körde sist. Oh my god, det ska bli underbart!

Nehepp, nu är det avsminkning och natti natti som gäller!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>