Fullt upp och sjuk sambo

On March 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er :)

Är på jobbet och det är fullt upp, roligt! Vi har ätit påsklunch tillsammans idag och jag måste säga att det var riktigt gott med lite strömming, lax och sill mm. Jag hann inte med att äta prinskorvarna (de är väl ändå godast när de är råa?) :) så nu känns det lite påskigt i kroppen.. hihi

Anders är hemma och är sjuk. Tidigare i helgen retades jag lite med honom, men nu måste jag säga att han verkligen är sjuk. Inatt har han sovit som en kratta (jag också, för när han väl somnar så snarkar han som jag vet inte vad) sorry älskling :) men det gjorde du.. hihi.. så jag har sovit ca 3 timmar inatt och var lagom mör imorse när jag åkte till jobbet. Cira är hemma idag och VAH:ar, Vård Av Husse och det tror jag att hon känner sig nöjd med. Hon hade tydligen legat på min sida av sängen hela förmiddagen och inte rört en fena. Förutom när nästa lilla tjej, Chilli, kom och skulle ligga på min kudde… såå söta. Det är inte alla som har tre tjejer i sängen om nätterna ;) Haha..

Nehepp, back to work! Ha en härlig tisdag och njut av solen :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>