Hmm…

On March 31, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag fick äntligen tag på en receptionist på stället där jag har min husläkare. Det har ju gått flera veckor sedan jag röntgade min vänstra axel och jag tycker att mitt svar borde ha varit läkaren tillhanda för länge sen. Jag förklarar mitt ärende och receptionisten säger att jag kan ringa dit halv nio imorgon bitti, för att få mer information av en sköterska. Vaddå? Betyder det att det är något konstigt? Annars hade hon väl bara bokat in mig på ett läkarsamtal, eller vaddå?

Hmmm… nu får vi se vad de säger imorgon bitti…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>