Påskhelg

On April 3, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er kära läsare

Vad skönt det är att få lite långledigt. Jag jobbar i och för sig två dagar i veckan oftast, så jag har ganska långledigt emellanåt. Men fördelen är ju att min raring är hemma nu också :) Han börjar bli lite bättre, har ju fått Molipect och fruktansvärda Kåvepenin (hate them) så snart ska det väl bli ordning på honom. Finaste lilla Anton är här i helgen och han har tydligen också varit lite krasslig i veckan. Han hostar till lite ibland men annars är han vid gott mod :)

Vi har suttit ute halva förmiddagen och bara njutit av vädret och sen tog vi en promenad ner till sjön för att se hur isen låg. Vattnet kommer nog stå riktigt högt i sommar!

Klockan fyra ska vi iväg på påskmiddag hemma hos svärmor och Lasse. Anders bror och bonussyster kommer också dit idag. Kul med alla samlade! Enda dumma är att hockeyn börjar klockan fyra också. Idag ska ju Djurgården ta hem ännu en vinst mot Linköping (råder inga tvivel om den saken, de var ju överlägsna i förra matchen) :)

Hoppas ni får en fin påskafton!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>