Det ska va gott o leva…

On April 3, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har haft en jättemysig kväll hemma hos Kina och Lasse. Johan, Anders bror, var redan där med sin dotter Alva när vi kom. Efter ett tag kom även Lisa, Anders bonussyster, med maken Martin och dottern Meggie. Alla samlade, kul!

Alva och Anton har lekt som tusan och passade på att använda Martin som lekfarbror, vilket han inte misstyckte till. Alla tre sprang runt huset och jagade varandra och barnskratten ekade. Härligt!

Värdparet bjöd på en smörgås med sill, jättegoda köttbullar med citron i (hur gott som helst) och en ägghalva. Till varmrätt blev det lammstek, lax, potatisgratäng och rotfrukter mm och till dessert en mandeltårta med vispgrädde och björnbärssylt (tror jag). Riktigt riktigt gott :)

Anton har somnat som en avlöning i sin säng. Men han höll ut in i det längsta :) Men när ögonlocken var halvvägs öppna, då var det bara att natta sig i sängen. Så himla söt lillkillen! Han är inte alls grinig när han ska somna. En del gånger kommer han och säger “pappa, jag vill gå och lägga mig”. Hur många barn på fyra år gör det?

Nu ska vi ha myskväll resten av påskafton älsklingen och jag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>