Idag hände det mig!

On April 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Herregud, idag hände det mig! Min fina bils batteri dog, precis innan en trafikerad korsning. Jag är så glad att det inte hände i korsningen. När jag kände att han dog tänkte jag: ok, ingen idé att drabbas av panik, det ordnar sig.

På med varningsblinkers och sen ringde jag fina Rolfen. Frågade hur tusan jag ska bete mig, vem jag skulle ringa mm.

Det kändes verkligen pinsamt att stå där, se alla bilar fara förbi och bli irriterade över att jag stod “i vägen”. Det är förvånandsvärt lite folk som stannar måste jag säga, det var två snälla män som stannade varav den ena kom med startkablar och fick igång Mr Freedom.

I samma veva kom GIS och MIB till undsättning och efter att min fina kille (bilen alltså) fått lite ny energi så for vi bestämt till macken och jag köpte ett nytt batteri till honom. Så nu är han glad igen! :-)

Jag är ju både en och två erfarenheter rikare nu :-)

Nu är vi uppe i älskade Hudik och jag ligger ute i min favoritstuga. Rolfen har satt på värmen så det är alldeles gosigt här inne :-) Känns underbart att få några dagars kvalitetstid med min finaste familj!

Godnattens :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>