Underbara tid… underbara familj

On April 23, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Jag bara njuter ska ni veta. Jag älskar att vara med min familj och bara umgås, vi har så mysigt tillsammans. Idag var vi in till stan och glassade runt lite. Rolfen köpte ett vitt vin “LEVA” (vi köpte det endast för namnets skull, hehe) som ska bli spännande att prova ikväll. Jag dricker så sällan alkohol men ett glas ska jag ta ikväll.

Idag på stan var det en kvinna som kom fram till mig och berömde min nya T-shirt. Ni som har följt min blogg ett tag vet ju att jag har ett riktigt starkt begär efter att skaffa nya T-shirtar hela tiden. Den senaste är: “Jag gör som grodorna – lever på hoppet”. Den kan man tolka på två olika sätt ;-)

Mina T-shirtar kom till då jag under flera omgångar besökt Globen Horse Show. Och då sitter jag alltid i rullstol så att jag kan boka rullstolsplats mm. Och många gånger upplever jag när jag möter människor att de “tycker synd” om den där unga, söta tjejen som sitter i rullstol. Kan jag ge dem ett leende på läpparna när de möter mig istället, som med min T-shirt “Det är bättre att ha ett snyggt ben än två fula”, så vill jag göra det. Hellre att de minns den roliga texten på min T-shirt, än medlidandet för den stackars unga tjejen.

Och skulle de bli så att de någon gång skulle råka ut för en olycka, eller att någon i deras omgivning måste amputera benet, så kan de minnas “den glada tjejen med den häftiga T-shirten”. Det vore så mycket roligare om jag kan få symbolisera glädje och styrka till andra människor, än att någon ska tycka synd om mig. Och ni som känner mig vet att jag avskyr när någon tycker synd om mig ;-)

Nu ska vi snart äta påskmiddag och det ska bli tokmysigt!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>