Packar ihop en underbar helg

On April 24, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jahapp, då ska vi strax bege oss hemåt igen. Viran och jag ska åka SLK nedcabbat, så det kommer bli en härlig tur misstänker jag. Om inte annat kan “Carola-fläkten” inse att den ligger i lä. Haha..

Jag har haft en underbar helg med mina fina, på så många olika sätt. Som “vanligt” har vi haft många fina samtal (vi är bortskämda med den varan i våran familj), skratt, mysstunder och bara njutit av livet tillsammans. Precis som det ska vara med andra ord! Jag har verkligen behövt att ladda batterierna och det finns inget bättre ställe att göra det på än här.

Min envisa förkylning som numer endast är djup hosta håller fortfarande på. Det har blivit ett ofrivilligt träningsuppehåll på nästan två veckor och ni kan ju tänka er själva att det kliar i fingrarna. Eller i musklerna ;-) Jag hoppas att jag i slutet av veckan kan komma igång lite… men vi får se vad kroppen säger om det.

Jag är så himla glad över denna helg och tänker tillbaka på allt jag har fått varit med om. Jag har kört SLK för första gången, fiskepremiärat med Roffe, djupa samtal med allihopa, mysstund i min favoritstuga och träffat nya människor. Livet är verkligen med mig just nu och jag är så himla glad över det.

Jag vet att jag säkerligen kommer att utsättas för stora prövningar i mitt liv (vad vore livet utan dem?) men såna här helger gör verkligen att jag blir rustad att klara av dem :-)

Hur gör du för att få energi i ditt liv?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>