Finns inga ord…

On May 1, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… för hur mycket detta betyder för både mig och farmor. Hon har inte varit där sen hon sålde det för 21 år sedan, och jag är så glad över att vi fick uppleva detta tillsammans. Detta betyder mer än allt för mig.

Nu ska vi vidare på nya äventyr :-)

20110501-140905.jpg

 

One Response to Finns inga ord…

  1. Lena Sundström says:

    Hej Madde. Förstår att ni haft en jättebra dag tillsammans. Du är så underbar människa, lyckliga din farmor som har dig. Sköt om dig, Själv är jag genomförkyld och försöker kurera mig så jag kan jobba i morgon.

    Ha en fin kväll. Kram Lena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>