Godmorgon världen!

On June 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Vaknade för en timme sedan ungefär och ligger kvar i sängen och bara myser i tillvaron. Igår var jag och Rolfen ute på prommis och hittade en ny väg som är ca 4-5 km, måste fixa en avståndsmätare tror jag så jag har koll på hur långt jag går. Gick med protesen bör tilläggas :-) Vi ska spana in en rutt som vi tror kommer hamna runt 1 mil under helgen, vore skönt att hitta en riktig långkörare :-)

Tänkte bege mig upp ur sängen snart och bege mig ut på en morgonpromenad genom skogen innan frukosten. Härligt!

Ha en underbar fredag så länge :-)

 

One Response to Godmorgon världen!

  1. Petter says:

    Kul med nya vägar i livet. Både fysiskt och mentalt. hehehe…

    När jag springer och går har jag en liten löpar-GPS. Den är perfekt för att kunna se avstånd, hastighet, medelhastighet och löpsträcka med mera.
    Vill man kan man ladda upp informationen till en dator och se på kartan var man varit. Är man en riktigt störd löpare kan man även lägga in löprundorna på olika forum så andra kan se var man sprunget. Knäppt, men folk gör det. :-)

    GPS:en kanske inte är jättebillig men de finns i olika prisklasser och gör ta mig fasiken motionerandet mycket roligare.

    Kul att du klarade hela rundan med protesen. Hoppas den sitter som en smäck och även klarar en 10 km-runda. Motion är ganska kul. Jag älskar långpromenader.

    Ha en bra dag, Här nere verkar solen bestämt att den härskar på himlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>