Cira till veterinären

On April 12, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Äntligen börjar hoppet om livet komma tillbaka rejält, skönt!

I förmiddags var jag med Cira till våran veterinär. Jag misstänkte att Cira fått ögoninflammation och mycket riktigt så stämde det. Så nu har hon fått ögondroppar som hon ska få två gånger om dagen. Hon har gått ner ca 2kg och Ursula tycker att hon är fin i kroppen, hon ska inte gå upp och inte gå ner. Ska hon åt något håll så blir det lite ner, för att skona kroppen på ålderns höst. Men det kändes skönt att hon tycker Cira är fin!

Hon gjorde en allmän undersökning av skruttan också och allt lät och kändes bra. Jag har ju trott att hon fått livmoderinflammation  (vilket INTE är bra) men tydligen är det bara hennes skendräktighet som spökar. Tydligen blir symtomen värre och värre för varje gång som tikarna är skendräktiga och det stämmer ganska bra in på Cira.

Just nu går hon omkring och piper och är allmänt orolig. Häschar (stavas det så?) och är allmänt inte sig lik. Anders gav henne ett gossedjur i helgen och det var väääldigt uppskattat om vi säger så :) Men nu hoppas jag att det vänder snart, så hon blir “vanliga” Cira igen :)

Mattes vackra tjejer

 

0 Responses to Cira till veterinären

  1. Emma says:

    De är så fina missen å vovven :)

  2. Maddizen says:

    Tack så mycket Emma, ja jag tycker också de är jättefina (kanske lite väl partisk dock) Hihihi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>