Härligt telefonsamtal

On June 17, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag delade nyss ett fantastiskt trevligt samtal med en fin människa på ca 1.30 minuter. Jag väljer att citera dennes ord efteråt som jag tog åt mig :

“Du har verkligen en skön energi…”

TACK!

 

2 Responses to Härligt telefonsamtal

  1. Månka says:

    Hej!
    Ville bara skicka en liten hälsning och säga att jag brukar läsa din blogg och blir så glad varje gång jag läser! Det är underbart att se vilken energi du har och jag kan bara gissa vilken glädjespridare du är till alla i din omgivning. Det är härligt att läsa vad du har för dig om dagarna :) Jag försöker tänka allt mer att jag ska ta vara på varje dag och göra sånt som får mig att mår bra. Mår jag bra kan jag på så sätt hjälpa andra att må bra. Livet är för värdefullt för att slösas bort och jag vill njuta av varje minut! Det du skriver gör mig glad och inspirerar mig till att tänka mer på det sättet!

    Stor kram till dig fina Madde!

    Monica

    • Supermadde says:

      Hej Månka!

      Men åh vilka otroligt värmande ord du skriver, tack så jättemycket!

      Vad glad jag blir över att du blir glad när du läser min blogg – så vill jag verkligen att den ska upplevas! Även om livet går upp och ner ibland, så gäller det att behålla ett positivt livsfokus. Du verkar väldigt lycklig i ditt liv :-)

      Tack än en gång för dina vackra ord och jag känner en enorm tacksamhet att jag kan inspirera dig!

      Stor kram till finaste Månkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>